Actueel

Nieuwjaarsbijeenkomst KBO Velden 2020

Categorie: Actueel
Geschreven: 05 januari 2020

Nieuwjaarsbijeenkomst KBO Velden heel gezellig

Een van de activiteiten die de KBO Velden organiseert is de Nieuwjaarsbijeenkomst voor de eigen leden. Op donderdag 2 januari 2020 wordt deze activiteit in de Brede Maatschappelijke Voorziening ‘De Vilgaard’  gehouden. Veel is er eigenlijk niet te organiseren. Als de stoelen en tafels zijn geplaatst en de tafels wat zijn opgefleurd wijst de rest zich vanzelf. De mensen die binnenkomen, wensen elkaar het beste – maar vooral een goede gezondheid – voor het nieuwe jaar 2020.

Als rond 14.15 uur zo’n 51 personen aan de tafels hebben plaatsgenomen en voorzien zijn koffie/thee en een wafel komen de gesprekken al heel gauw op gang. Tussentijds komt plaatsvervangend voorzitter Kees van Overveld aan het woord. Hij wenst de afwezige voorzitter  Ine Jacobs- zij wordt vrijdag 3 januari opnieuw geopereerd- een  spoedig herstel toe. In zijn toespraak ( helaas is hij een beetje verkouden) laat hij de vele gehouden activiteiten van het afgelopen jaar  de revue passeren. Woorden van waardering spreekt hij uit naar de vele vrijwilligers die deze activiteiten organiseren, maar ook de vrijwilligers die-  op welke wijze dan ook- zich inzetten voor andere zaken binnen onze vereniging worden niet vergeten.

Lees meer: Nieuwjaarsbijeenkomst KBO Velden 2020

Kerstviering 2019

Categorie: Actueel
Geschreven: 19 december 2019

Kerstviering 2019 sfeervol en gezellig

Als er totaal 130 leden met een heel mooi tevreden gevoel over de kerstviering naar huis gaan, dan kun je zeker stellen dat de activiteit geslaagd is.

Om 14.00 uur opent plaatsvervangend voorzitter Kees van Overveld in zijn welkomstwoord de kerstmiddag in de gezellig ingerichte zaal van de Brede Maatschappelijke Voorziening “De Vilgaard’. Hij wenst voorzitter Ine  die kort geleden is geopereerd een spoedig herstel toe en geeft in vogelvlucht het programma voor deze middag.

 

Lees meer: Kerstviering 2019

Toneelclub 60+ uit Horst

Categorie: Actueel
Geschreven: 28 november 2019

Voorstellingen toneelclub 60+ uit Horst bevallen goed.

Ook dit jaar is in het activiteiten programma van de KBO Velden een toneelmiddag opgenomen.

Het vorige jaar heeft de KBO Velden  de toneelclub 60+ uit Horst al vastgelegd.

Deze toneelvoorstellingen bevallen onze leden prima en op dinsdag 19 april 2019 is het weer zover dat de groep vrijwilligers uit Horst naar Velden komt.

Totaal zijn er zo’n 120 KBO leden naar de grote zaal van de  Brede Maatschappelijke Voorziening ‘De Vilgaard’ gekomen om te genieten van de voorstellingen die worden opgevoerd.

 

 

 

 

Lees meer: Toneelclub 60+ uit Horst

Workshop kerststuk maken

Categorie: Actueel
Geschreven: 13 december 2019

 

 

Workshop kerststuk maken ook nu weer leuk

Al enkele jaren heeft de KBO Velden een middag gereserveerd waarin leden een Workshop kunnen bijwonen over het maken van een leuk kerststuk. Janneke geeft deze Workshop op dinsdagmiddag 10 december 2019 in een zaal van de Brede Maatschappelijke Voorziening ‘De Vilgaard’. Materiaal heeft Janneke meer dan voldoende meegebracht. Zelf heeft ze al een voorbeeld gemaakt. Ook helpt ze onze leden op momenten dat dit even nodig is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tussentijds is er ook ruim gelegenheid om een kop koffie of thee te drinken en even gezellig bij te kletsen. Als de 17 dames die deze middag aan de Workshop deelnemen rond 16.00 uur huiswaarts keren hebben ze allen een mooi kerststuk gemaakt waar ze thuis zeker nog enkele weken van kunnen genieten.

Een leuke activiteit zit er weer op en diverse dames en Janneke hebben al aangegeven dat dit voor herhaling vatbaar is.

GvR

Wuilusmatinee 2019

Categorie: Actueel
Geschreven: 22 november 2019

Het ‘Wuilusmatinee’ valt goed in de smaak.

De organisatie van de GMV ‘De Wuilus’  heeft dit jaar- in samenwerking met onze KBO afdeling-  gekozen voor een ander concept voor het seniorenmatinee op de zondagmiddag 17 november 2019. ‘Enne geweldige gezellige middaag vur ós seniore mar ok vur gans Velde!’  staat in het affiche van GMV ‘De Wuilus’te lezen. Voor de pauze wordt het publiek al een heel mooi programma voorgeschoteld. Op de bühne verschijnen: Max Gubbels (school) en Sem de Wilde (op Kamp) in de buut, Job en Femke, de Carnavalsvereniging "de Kaviaarknauwers", de ‘ald adjudante’, Ron en Marissa en de gardes  van de junioren en de jeugdinstuif. Al deze partijen brengen er voor de pauze al goed de stemming in.

Lees meer: Wuilusmatinee 2019

Subcategorieën

Zoeken