Activiteiten KBO weer opgestart.

Categorie: Actueel
Geschreven: 22 augustus 2021

Activiteiten KBO voorzichtig weer opgestart

Vanaf maart 2020 zijn er door de corona beperkingen (vrijwel) geen activiteiten meer voor de leden van de KBO Velden. Een van de laatste activiteiten die wij hebben gehouden is de Algemene Leden Vergadering. In het “Wapen van Velden” Om de binding met onze leden in deze moeilijke corona periode te behouden hebben we toch steeds onze nieuwsbrief uitgebracht. Uit reacties van onze leden blijkt dat een en ander als zeer positief wordt ervaren. Na de aangekondigde versoepeling van de corona beperkingen door de Rijksoverheid is het dagelijks bestuur op 26 mei 2021 bij elkaar gekomen om het plan van aanpak van de (twee) wekelijkse activiteiten voor onze leden te bespreken. Onze voorzitter Ine heeft dit plan aan de diverse partijen kenbaar gemaakt. Belangrijk is en blijft dat bepaalde maatregelen zoals het afstand houden van elkaar, ontsmetten van handen en toestellen van toepassing blijft. Onderstaand wordt heel beknopt een opsomming van dit plan van aanpak weergegeven.

Gymnastiek: Op donderdag 10 juni  starten beide gymgroepen.

Volksdansen: Maandag 21 juni is de eerste bijeenkomst.

Country-en Linedance: Op woensdag 7 juli wordt weer begonnen.

Koersballen: Begint op vrijdag 18 juni in de ‘Rozenhof’.

Kienen: Ook in de ‘Rozenhof’ begint op woensdag 7 juli het kienen.

Biljarten: Een van de eerste activiteiten die worden opgestart is het biljarten in ‘ De Vilgaard’.

Open eettafel in de ‘Rozenhof’ wordt voor het eerst weer gehouden op dinsdag 8 juni.

 

Op de foto’s kunt u zien dat de biljarters en de gymgroepen weer volop bezig zijn met de activiteiten biljarten en gymen.

 

Opmerking: We hebben -wat corona betreft- enige ruimte gekregen, maar we moeten echt nog niet denken dat corona ook helemaal tot het verleden behoort.

 

GvR

Zoeken